Mijn nieuwste foto's staan op deze locatie:

http://wimzonneveld.mijnalbums.nl/

 
   
Bonbon, onze Siamees

Dit was onze lieve Siamees bij ons thuis. Haar naam was BonBon. Het was een Chocolate-point Siamees. Ze is geboren op 11 juli 1996 in Canada. Wij hadden haar sinds 12 december 1998. 


Helaas hebben we op 20 juni 2012 onze lieve Bonbon (Siamees, chocolate point, vrouwtje) moeten laten inslapen (de nieren hebben het begeven).  Wat hebben wij 14 jaar van haar genoten! (en zij van ons!)............ Wij zijn de Here God dankbaar dat wij haar zo lang hebben mogen verzorgen!
Ze kwam bij ons in december 1998. Ze was toen 2,5 jaar oud. 
Op een Duits keuringsrapport uit februari 1998 (bij de vorige eigenaar) stond de enige juiste opmerking die volledig op haar van toepassing was: "sehr lieb".

Meer foto's van Bonbon? Klik hier!

Mijn antenne situatie

Meer foto's bekijken?

Klik hier!

Een foto van mijn antenne situatie. Links op de foto een rondstraler voor 2 meter en 70 cm. In het midden is Joost Hilders (PA2EAR) bezig met de montage van een GPA-30 en rechts op de foto is een 4 elements 2 meter beam te zien. Van links naar rechts loopt over het dak naar de tuin nog een FD-4 antenne (draadantenne voor de kortegolf). 
Mijn volvo V70 2.5 Automaat

Hier ziet u mijn Volvo, waar ik ruim 17 jaar veel plezier van heb gehad! Het is een Volvo V70 2.5 20V automaat. Het bouwjaar van de auto is 1998 en inmiddels staat er ruim 264 duizend kilometer op de teller. In oktober 2021 na 17 jaar afscheid genomen van de Volvo. Hier een foto van de waardige opvolger van de Volvo!

Tja, eens een Volvo rijder, altijd een Volvo rijder! Dus... in april 2023 toch weer een Volvo gekocht! Dit keer een XC60 T5 uit 2012.

 

In juli 2010 ben ik met Hans Dreve naar een schitterend vakantieadres in Beatenberg (Zwitserland) geweest. Beatenberg ligt vlakbij Interlaken in Berner Oberland (centraal Zwitserland). Op bovenstaande foto heeft u een kijkje op de Thunersee met links aan de overkant van het meer het (langgerekte) plaatsje Beatenberg. Uiteraard hebben we veel foto's en video-opnamen gemaakt van de omgeving. Kijk hier voor méér foto's!

 

 
Eind jaren 90tig ben ik enkele malen met mijn ouders naar Landal Greenparks "Mont Royal" geweest. Dit mooi en goed verzorgde vakantiepark lig op een heuvel bij het Duitse plaatsje Kröv aan de moezel. Natuurlijk heb ik foto's gemaakt van ons verblijf aldaar en die zijn hier te bekijken!

 

 

 
20 april 2023